Kopitar premagan v zlatem dresu

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Hokejisti Los Angeles King so na domačem ledu izgubili drugič zapored. Z 2:1 jih je po podaljšku premagal Anaheim, Anže Kopitar pa je spet ostal brez točk.
Oglej si celoten članek

Los Angeles Kings bolj kot na domačem ledu blestijo v gosteh. Po seriji štirih zmag v gosteh so pred dvema dnevoma najprej doma izgubili proti St. Louisu, zdaj pa po podaljšku z 2:1 še proti Anaheimu. Anže Kopitar je še drugič zapored ostal brez dosežene točke.

Tekmo je odločil tretji strelec lige Corey Perry, ki je svoj 37. gol v sezoni dosegel po minuti in 37 sekundah podaljška, med junake pa se je z 31 obrambami vpisal tudi gostujoči vratar Ray Emery. S to zmago so se Rački na devetem mestu vzhodne konference izenačili s Calgaryjem, obe kalifornijski ekipi pa imata lepe možnosti za napredovanje v končnico. Kralji, ki so tokrat v počastitev nekdanjega hokejista in trenerja Los Angeles Kings Boba Pulforda izjemoma igrali v modro-zlatih dresih, so trenutno na lestvici vzhodne divizije peti, pred Anaheimom pa imajo tri točke prednosti.

Izidi:
Florida Pathers : New York Islanders 3:4 (kazenski streli)
Dallas Stars : Philadelphia Flyers 2:3 (kazenski streli)
Edmonton Oilers : Colorado Avalanche 2:3 (kazenski streli)
Minnesota Wild : Columbus Blue Jackets 4:5 (podaljšek)
Buffalo Sabres : Atlanta Thrashers 8:2
Toronto Maple Leafs
: Boston Bruins 5:2
Ottawa Senators
: Tampa Bay Lightning 3:2 (podaljšek)
Nashville Predators : Detroit Red Wings 3:1
Los Angeles Kings : Anaheim Ducks 1:2 (podaljšek)
San Jose Sharks : St. Louis Blues 5:3

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.