Kopitar brez točke, Kraljem ena

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Hokejisti ekipe Los Angeles Kings so na domačem ledu izgubili z 1:2 proti moštvu Calgary Flames po izvajanju kazenskih strelov. Anže Kopitar tokrat ni dosegel točke.
Oglej si celoten članek

Calgary je z zmago v Los Angelesu prekinil niz šestih zaporednih porazov na gostujočem ledu, zmaga pa je bila še zlasti sladka za trenerja kanadske ekipe Brenta Sutterja. Ta je svojo 200. trenersko zmago osvojil v dvoboju z bratom Darrylom, ki vodi Kralje.

Pri zadnjih se tokrat v statistiko ni vpisal Anže Kopitar, ki je na vrata tekmeca sprožil le en strel. Slovenski hokejist tako ostaja pri 43 točkah na 48 tekmah, trenutno pa je 17. strelec lige.

Na led so ponoči stopili tudi hokejisti Detroita, v dresu Red Wings pa tokrat Jan Muršak ni zaigral. Njegovi soigralci so sicer po kazenskih strelih s 3:2 v gosteh premagali Phoenix. Rdeča krila so s 63 točkami trenutno najuspešnejše moštvo lige. Le točko manj kot Detroit ima St. Louis, ki je z golom Alexa Pietrangela premagal Edmonton in že na 14. zaporedni domači tekmi prišel do točk, kar je rekord kluba.

Ostale tekme:

New York Rangers : Pittsburgh Penguins      	1:4
New Jersey Devils : Boston Bruins 1:4
Toronto Maple Leafs : Minnesota Wild 4:1
Philadelphia Flyers : New York Islanders 1:4
Columbus Blue Jackets : Nashville Predators 0:3
Winnipeg Jets : Buffalo Sabres 4:1
San Jose Sharks : Ottawa Senators 1:4

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.