Konec za Kubico na Monteju, vodi Bouffier

Foto: EPA
Foto: EPA
Nekdanji dirkač formule 1 Robert Kubica je svojo prvo polno sezono v svetovnem prvenstvu v reliju začel z odstopom.
Oglej si celoten članek

Na uvodni dirki sezone v Monte Carlu je Poljak Robert Kubica na današnji deveti hitrostni preizkušnji zapeljal s ceste in končal tekmovanje, sam pa se pri tem ni poškodoval.

Kubica je sicer odlično začel tradicionalni reli Monte Carlo, saj je bil po uvodnih dveh "brzinich" najhitrejši, v petek pa je bil po osmih HP še četrti z minimalnim zaostankom za najboljšo trojico. A je bil nato prehiter, zapeljal je s ceste v jarek in ni mogel nadaljevati dirke.

Po polovici relija je v vodstvu Francoz Bryan Bouffier (Ford Fiesta RS) pred svetovnim prvakom, rojakom Sébastienom Ogierjem (Volkswagen Polo-R), tretji je Britanec Kris Meeke (Citroen DS3).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.