Konec ugibanj! Znano, koga bo Zorman vodil v novi sezoni

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Zorman je potrdil prestop k Slovanu.
Oglej si celoten članek

Selektor slovenske rokometne reprezentance Uroš Zorman bo menjal klubsko sredino. Iz Trima Trebnje se seli na klop Slovana, je za RTV Slovenija potrdil večtedenska ugibanja o novih izzivih.

V novi sezoni bo v vlogi trenerja rokometašev Slovana poskušal osvojiti "vse, kar se da osvojiti," je ambiciozne cilje predstavil za RTV Slovenija.

Štiriinštiridesetletni Ljubljančan je bil v zadnji sezoni s Trimom Trebnje pokalni prvak, v državnem prvenstvu pa je za točko zaostal za moštvom Gorenje Velenje.

PRED OI Slabe novice: eden ključnih mož hudo poškodovan, na igrišču obležal nezavesten

Kot je še v ponedeljek poročala RTV Slovenija, imajo pri ljubljanskem klubu, v katerem se je kot mladinec kalil tudi Zorman, smele načrte.

Cilj klubskih predstavnikov je, da se na Kodeljevo vrne duh začetka 80. let, ko je bil Slovan jugoslovanski prvak, leta 1981 pa je igral v finalu evropskega pokala državnih prvakov.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:15 28. Maj 2024.

    "V novi sezoni bo v vlogi trenerja rokometašev Slovana poskušal osvojiti "vse, kar se da osvojiti," je ambiciozne cilje predstavil …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.