Grozljiva poškodba, košarkarji umikali poglede

Foto: Twitter Gordon Hayward
Košarkarji šokirani ob grozljivi poškodbi zvezdnika Boston Celtics.
Oglej si celoten članek

Manj kot šest minut je trajala prva tekma ameriškega košarkarja Gordona Haywarda v dresu Boston Celtics, s katerimi je po sedmih sezonah pri Utah Jazz (2010-2017) poleti podpisal štiriletno pogodbo v vrednosti vrtoglavih 128 milijonov ameriških dolarjev. 

Nova sezona se je za 27-letnega krilnega košarkarja končala že po nekaj minutah, saj je pri neuspešnem poskusu alley-oopa grdo padel in utrpel zlom gležnja.

Foto: Twitter Gordon Hayward

Hayward, ki je bil vidno pretresen, je v hudih bolečinah obležal na parketu, kjer so mu nudili prvo pomoč, medtem ko so drugi igralci v grozi umikali poglede.

Številni košarkarji na klopi domače ekipe Cleveland Cavaliers so se ob pogledu na poškodovano nogo le prijeli za glavo, nekateri so pobegnili s svojih mest.

"Velik udarec. To je del športa, vedno obstaja tveganje za poškodbo. Vsi sočustvujemo z njim," je povedal trener Bostona Brad Stevens. Nesrečenu Haywardu so spodbudne besede posredovali tudi številni drugi vidni člani lige NBA na čelu z zvezdnikom domače ekipe LeBronom Jamesom.

Haywarda čaka dolgotrajno okrevanje. Sezona je zanj bržkone končana.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.