Po dolgih 616 dneh spet ugledal svoja otroka

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Otroka, stara osem in pet let, je v začetku lanskega leta neznano kam odpeljala njegova nekdanja partnerica.
Oglej si celoten članek

Nekdanji dolgoletni član nemške Bundeslige Claus Reitmaier je sporočil, da je nazaj dobil svoja otroka, ki ju je pred več kot letom in pol ugrabila njegova nekdanja partnerica Pricilla Patricia Lefoldt. Ta je bila z otrokoma na begu vse od januarja 2023, na začetku letošnjega avgusta pa je za njo izdana mednarodna tiralica. Dober mesec in pol kasneje se je osumljenka sama predala oblastem.

"Pozdravljeni, konec je, prosim, če odstranite vse oglase za iskanje pogrešanih oseb. Otroci so na varnem. Hvala bogu. Hvala vsem za vašo podporo," je na Instagramu zapisal 60-letni nekdanji nogometni vratar, ki je v času aktivne kariere igral za številne nemške klube, med drugim je bil član Wolfsburga in Borussie Mönchengladbach, po upokojitvi pa je svoje nogometno znanje prenašal na mlajše generacije.

"Presrečen sem, da sem lahko po 616 dneh spet videl svoja otroka," je Reitmaier povedal za Bild. "Otroka sta rešena, upam, da bo zdaj vse v redu," je dodal.

Foto: Profimedia Claus Reitmaier

Nogometaševa nekdanja parnterka, s katero nista bila poročena, bi morala 15. januarja 2023 otroke prevzeti v šoli in jih predati v njegovo oskrbo, vednar tega ni storila, čeprav ji je tako narekoval njun dogovor o skrbništvu.

Kljub obsežni preiskavi in tesnem sodelovanju med nemškimi zveznimi deželami organi pregona več mesecev niso mogli ugotoviti, kam se je zatekla z otrokoma.

Po poročanju Bilda je osumljenko ob predaji spremljal njen odvetnik. Kot je znano, se je v zadnjih mesecih mudila tako v Nemčiji kot Avstriji, medtem ko sta bila otroka dlje časa pri babici.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.