Končno! Na to so pri Rogličevih dolgo čakali

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Nemška kolesarska ekipa Bora-Hansgrohe, katere član je po koncu lanske sezone postal tudi slovenski as Primož Roglič, je danes na svoji spletni strani potrdila partnersko sodelovanje z avstrijskim proizvajalcem energijske pijače Red Bullom.
Oglej si celoten članek

"Z današnjo odločitvijo smo odpravili pomembno oviro. Temelji našega partnerstva z Red Bullom so zdaj uradno postavljeni. To je zelena luč, ki smo jo čakali, da lahko nadaljujemo s formalnostmi in številnimi posebnimi deli sodelovanja," je dejal vodja nemške ekipe Ralph Denk.

"Vsi v kolesarstvu vedo, kako pomembne so osnove in priprave za uspeh. Zato se zdaj tega koraka lotevamo s potrebnim premislekom in odločnostjo. Nadaljnje podrobnosti našega partnerstva bomo predstavili med sezono," je še dodal Denk.

Red Bull je že v začetku januarja začel postopke za pridobitev 51-odstotnega deleža nemške kolesarske ekipe.

Red Bull, ki ima v lasti ekipo formule 1 in več evropskih nogometnih moštev, tradicionalno pa se osredotoča na sponzoriranje na stotine posameznih športnikov in produkcijo lastnih večplatformskih medijskih vsebin, sicer s posameznimi kolesarji že sodeluje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.