Kolo Touré prihaja na Anfield

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Liverpool je danes sporočil, da se je z Manchester Cityjem dogovoril za prestop 32-letnega branilca Kola Touréja.
Oglej si celoten članek

Pri Liverpoolu bodo pogodbo z reprezentantom Slonokoščene obale sicer uradno podpisali 1. julija, ko Kolu Touréju poteče pogodba z Manchester Cityjem.

Touré, ki je bil marca 2011 zaradi pozitivnega dopinškega testa suspendiran za pol leta, v angleški Premier league igra vse od leta 2002; prvih sedem sezon je nastopal za Arsenal, preden se je leta 2009 preselil h Cityju.

Pri Redsih so se ob koncu letošnje sezone poslovili od Jamieja Carragherja, izkušeni branilec je končal aktivno nogometno kariero.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.