Kocka bo padla danes

Foto: Profimedia Srečko Katanec
Slovenska nogometna reprezentanca v pričakovanju novega selektorja.
Oglej si celoten članek

Foto: Anže Petkovšek Tomaž Kavčič Predstavniki Nogometne zveze Slovenije (NZS) bodo ob 18. uri na Brdu pri Kranju predstavili novega selektorja slovenske nogometne reprezentance.

Neuradno je edini resni kandidat Tomaž Kavčič, pomočnik nekdanjega selektorja Srečka Katanca.

"Vsekakor smo želeli nekoga, ki zelo dobro pozna reprezentanco, ki pozna razmere v slovenskem nogometu, ki si želi narediti rezultat in da je ustrezen po karakterju in človeški plati. To je bilo ključno pri izbiri," je pojasnil predsednik NZS Radenko Mijatović.

Med kandidati za Katančevega naslednika so bili še Matjaž Kek, Robert Prosinečki in Darko Milanič. Slovenijo je doslej vodilo šest različnih selektorjev, in sicer Bojan Prašnikar trikrat, Srečko Katanec dvakrat, Zdenko Verdenik, Branko Oblak, Kek in Slaviša Stojanović pa po enkrat.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.