Ko ne veš, kam z denarjem

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Napadalec madridskega Reala je za nakup diamantne žoge v naravni velikosti odštel četrt milijona ameriških dolarjev.
Oglej si celoten članek

Vrtoglavi zaslužki pogosto vodijo v to, da ljudje kupujejo pregrešno drage, predvsem pa nepotrebne rekvizite, s katerimi lajšajo svoj (pre)napolnjeni bančni račun. Nekaj takšnega si je nedavno privoščil Karim Benzema, ki je samo v letu 2014 zaslužil 17 milijonov evrov.

Nogometaš kraljevega kluba si je v sodelovanju s t.i. ''zvezdniškima zlatarjema'' Daveom Blingom in Willom Da Bossom privoščil nogometno žogo v vrednosti 250.000 dolarjev, ki jo krasi 72.000 obarvanih diamantov. ''Zagotovo tema za začetek pogovora, ko pridejo gosti,'' je povedal Bling.

Draga tema, ni kaj.

Benzema v teh dneh še vedno okreva po poškodbi stegenske mišice, nekateri mediji pa ga še naprej vztrajno povezujejo s selitvijo k Arsenalu, čeprav za to - vsaj za zdaj - ni ustrezne podlage. Francoski reprezentant naj bi kariero nadaljeval v ekipi Rafaela Beníteza, za katero je lani, ko jo je še vodil Carlo Ancelotti, zabil 22 golov na 46 tekmah.

 

@karimbenzema

A photo posted by Dave Bling (@davebling) on Aug 16, 2015 at 8:23am PDT

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:48 19. Avgust 2015.

    res, da je denar njegov in lahko dela z njim kar hoče, bi se pa lahko ozrl okrog sebe in …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.