Ko ne pomaga niti kralj James

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Kljub drugačnim napovedim so v finale vzhodne konference lige NBA napredovali košarkarji Boston Celtics, ki so v polfinalni seriji s 4:2 izločili Cleveland Cavaliers, najboljšo ekipo rednega dela.
Oglej si celoten članek

Onstran Atlantika je ponoči padla odločitev o drugem udeležencu finala vzhodne konference končnice prvenstva severnoameriške košarkarske lige NBA. Napredovanje si je prislužilo moštvo Boston Celtics, ki je s skupnim izidom 4:2 v zmagah v seriji izločilo najboljšo ekipo rednega dela Cleveland Cavaliers, za katerega igra tudi dvakratni MVP LeBron James.

Boston je dobil zadnje tri tekme v seriji. Moštvo Celtics je zadnjo šesto tekmo tekmece premagalo s 94:85. Kelti se bodo v konferenčnem finalu merili z Orlando Magic. Prva tekma bo v nedeljo na Floridi.

Kevin Garnett je za Boston dal 22 točk, James, ki se mu s koncem sezone izteče štiriletna pogodba s Clevelandom, je za Cavse sicer dosegel trojni dvojček (27 točk, 19 skokov, 10 podaj), vendar je izgubil tudi devet žog.

Liga NBA, 2. krog, vzhod:


Boston Celtics : Cleveland Cavaliers 94:85
Garnett 22, Rondo 21, Pierce in Wallace 13; James 27, Williams 22

(Boston se je s skupnim izidom 4:2 v zmagah uvrstil v konferenčni finale)

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.