Ko Luka prodira, sodniki mižijo na obe očesi

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Slovenec je zaman čakal zvok sodniške piščalke.
Oglej si celoten članek

Luka Dončić je bil v preteklih treh sezonah večkrat žrtev sumljivega in nedoslednega sodniškega kriterija, nečemu podobnemu pa smo bili znova priča na sinočnji tekmi z Los Angeles Clippers.

Sijajna forma Dončić v samo 18 minutah blizu trojnemu dvojčku

Ob izteku tretje minute srečanja je bil Dončić ob prodoru pod koš tarča podvajanja Erica Bledsoeja in Harryja Gilesa, pri čemer je prišlo do očitnega kontakta, a je sodniška piščalka ostala nema. 

Dončić je kljub težkemu položaju žogo uspel spraviti skozi obroč, ob pristanku na parket pa je le razočarano razšili obe roki. Če se je mladi zvezdnik še do nedavnega težko uprl skušnjavi nenehnega pritoževanja, pa se je v dotičnem primeru v hipu otresel razočaranja in se vrnil na obrambno polovico.

"Kako!?!?!?" so koš pospremili na uradnem twitter profilu moštva. 

#LukaMagic Dončićeva vragolija na meji realnega

Še več vrhuncev Dončićeve 18-minutne rapsodije si oglejte v priloženih posnetkih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.