Kluba potrdila selitev Vipotnika v Francijo

Foto: twitter NK Maribor
Foto: twitter NK Maribor
Vipotnik bo v naslednji sezoni igral v drugi francoski ligi.
Oglej si celoten članek

Slovenski nogometni reprezentant Žan Vipotnik, v minuli sezoni najboljši strelec Prve lige Telemach, zapušča Maribor in bo kariero nadaljeval pri Bordeauxu v drugi najmočnejši ravni francoskega nogometa. Tako Maribor na svoji spletni strani kot francoski drugoligaš na Twitterju sta danes še uradno potrdila prestop 21-letnega napadalca.

Slovenski reprezentant je s šestkratnimi francoskimi prvaki sklenil petletno pogodbo. Te naj bi zanj odšteli tri milijone evrov, z bonusi lahko odškodnina naraste na pet milijonov, obenem pa bodo Štajerci dobili še nekaj odstotkov od odškodnine ob naslednjem prestopu, sta med drugim v torek poročala EkipaSN in SNPortal.

"Priznam, da gre za posebne občutke, za menoj je nepozabnih devet let. V Ljudskem vrtu sem preživel del otroštva, dejansko svojo mladost. Užival sem v vsaki minuti. Maribor mi je dal ogromno, hvaležen sem vsem v klubu, od vodstva, trenerjev, do celotnega spremljevalnega osebja. V enaki meri pa tudi navijačem, da so bili vedno z nami, ko nam je šlo in tudi ob manj prijetnih trenutkih," je za spletno stran Maribora dejal Vipotnik.

  dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.