Klub jim ne izplačuje plač

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Nogometaši Atlética Celaye so si pred začetkom prvenstvene tekme v znak protesta nadeli papirnate vrečke in klub opozorili na neplačane finančne obveznosti.
Oglej si celoten članek

Nogometaši Atlética Celaye so pred začetkom prvenstvene tekme proti Méridi opozorili na finančne nepravilnost mehiškega nogometnega kluba, ki svojim igralcem dolguje dvomesečne plače.
 
Nogometaši so si pred skupinskim fotografiranjem nadeli papirnate vrečke, na katerih so poleg simbola za ameriški dolar zapisali: Paga me (Plačaj mi).

Foto: Twitter atletico celaye

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.