Klopp nasmejal samega sebe

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Trener Liverpoola se je udeležil snemanja promocijskega spota in dokazal, da njegove nogometne sposobnosti niso več to, kar so nekoč bile.
Oglej si celoten članek

Jürgen Klopp je svojo celotno kariero igral za nemški Mainz 05, katerega član je bil od leta 1990 do 2001. Začel je kot napadalec in se postopoma pomikal nazaj, dokler se ni leta 1995 znašel  v vlogi branilca.

Nemški strateg se je skupaj s tremi nogometaši Liverpoola udeležil snemanja promocijskega spota za klubskega pokrovitelja Standard Chartered. Medtem ko so njegovi varovanci zlahka opravili z izzivom in dokazali svoje nogometne sposobnosti, pa Kloppu ni šlo najbolje od rok. 

Nemški strateg se je presenetljivo neuspešnemu poskusu iz srca nasmejal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.