Slovenski smučar prosi za pomoč pri uresničevanju svojih sanj

Foto: Epa
Foto: Epa
Slovenski smučar Klemen Kosi še ni obupal nad svojimi sanjami.
Oglej si celoten članek

Nekdanji slovenski smučarski reprezentant Klemen Kosi si po štiriletni odsotnosti še naprej prizadeva za vrnitev v svetovni pokal.

Triintridesetletni Mariborčan, ki se je pred štirimi leti huje poškodoval na treningu smuka v italijanskem Bormiu, se je v želji po vrnitvi med smučarsko srenjo odločil za samostojno pot

Medtem ko mu motivacije in delovne vneme ne primanjkuje, pa mu precejšnjo oviro pri uresničevanju kariernih ciljev predstavljajo finance. Organizacija smučarske sezone v lastni režiji zahteva ogromno denarnih sredstev, zato je slovenski smučar sprožil kampanjo zbiranja prostovoljnih prispevkov.

Vsem, ki bi mu bili pripravljeni priskočiti na pomoč, pa v zameno ponuja tudi pester nabor daril. Več o tem si lahko preberete TUKAJ.

svetovni podprvak l. 2021 Hud udarec za smukača, grozi mu predčasen konec kariere

"Ime mi je Klemen Kosi in sem strasten alpski smučar iz Maribora, Slovenije. Z globoko predanostjo športu si prizadevam premikati svoje meje in doseči končni cilj, tj. uvrščati se v svetovni vrh alpskega smučanja," je uvodoma zapisal Kosi, ki zadnja leta formo vzdržuje na tekmah nižjega ranga.

"Da bi uresničil te sanje, vas vabim, da podprete mojo kampanjo. Tako mi ne boste zgolj pomagali uresničiti ciljev, ampak boste postali tudi del večjega popotovanja. Pot do vrha zahteva neizprosen trud, vztrajnost in znatna finančna sredstva. Čeprav sem popolnoma predan trdemu delu, so stroški treninga, opreme in potovanj precejšnji. Z vašo radodarnostjo ne bom samo napredoval v svojem športu, temveč bo to zmagovalna kombinacija za nas vse. Poglejte si nagrade za vašo podporo v moji kampanji," je dodal.

Foto: Epa Klemen Kosi Wengen

Med prvimi sta mu podporo izrekla nekdanja elitna smučarja ter njegova tekmeca in prijatelja obenem, Hrvat Ivica Kostelić in Italijan Christof Innerhofer"Moj stari prijatelj in smučarski tekmec poizkuša organizirati svojo prvo neodvisno sezono. Upam, da ga bomo družno podprli pri tem. Je super fant, ki si zasluži še eno priložnost. Vso srečo, Klemen," je v posnetku sporočil Kostelić, njegov italijanski kolega pa je dodal: "Moj prijatelj Klemen Kosi. Super fant, velik borec in odličen smučar. Zdaj nas potrebuje."

Začenja se Slovenska četverica pripravljena na Sölden, cilji so visoki

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KLEMEN KOSI (@klemenkosi)

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:40 25. Oktober 2024.

    Vzemi si holoba za botra, on zelo rad deli svoje milijone....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.