Kimi Räikkönen spregovoril o svojem sinu

Foto: EPA
Foto: EPA
Dirkač Ferrarija Kimi Räikkönen se trenutno mudi v avstrijskem Spielbergu. Finec, ki se ga drži vzdevek "ledeni Finec", je sedaj spregovoril o svojem pet mesecev starem sinu.
Oglej si celoten članek

Dirkač Ferrarija Kimi Räikkönnen se je pred petimi meseci razveselil rojstva svojega sina Robina. Njegova zaročenka Minttu Virtanen na družbenih omrežjih pogosto objavlja slike Räikkönnena in malčka. Na slikah pa "ledeni Finec" sploh ni več tako leden.

Foto: Instagram Kimi Räikönnen in Minttu Virtanan

"Če imaš poklic, ko si veliko na poti, se vsake spremembe svojega otroka bolj zavedaš. Naš Robin hitro raste, zelo je že velik," je povedal srečni očka za finski časopis Turun Sanomat. Räikkönnena pri dirkah pogosto spremlja tudi njegova zaročenka. Otroka pa želita varovati pred javnostjo. Na posnetkih mu zato pogosto zakrijeta obraz.

Ne glede na to, pa se Räikkönnen z veseljem pohvali z znanjem svojega otroka. "Naš dojenček se že ukvarja z jogo. Sedi čisto pri miru in se ozira okoli sebe," se je pošalil ponosen očka.

Medtem ko je v zasebnem življenju Räikkönnena trenutno očitno vse v najlepšem redu, je njegova zaposlitev pri Ferrariju vprašljiva. Pred kratkim naj bi pristal na znižanje plače v primeru slabih uvrstitev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.