Kim izpadla, Kata napredovala

Foto: Žurnal24 Kim Clijsters ni pomagala niti takole živahna in pisana navijačica. (Foto: Reute
Kim Clijsters je izpadla s teniškega turnirja WTA v Indian Wellsu, čeprav je imela (vsaj eno) gorečo navijačico. Katarina Srebotnik pa se je v dvojicah prebila v nadaljevanje.
Oglej si celoten članek

V noči na sredo pa je v ženskem delu turnirja prišlo do manjših presenečenj, saj je denimo Španka Maria Jose Martinez izločila tretjepostavljeno Belorusinjo Viktorijo Azarenka, izpadla pa je tudi povratnica Kim Clijsters iz Belgije, ki jo je v treh nizih s 6:4, 1:6 in 7:6 (4) ugnala Rusinja Alisa Klejbanova.

Slovenska teniška igralka Katarina Srebotnik je bila v paru s Čehinjo Kveto Peschke uspešna tudi v drugem nastopu na teniškem turnirju v Indian Wellsu. Češko-slovenska naveza je gladko s 6:1 in 6:2 odpravila Nathalie Grandin iz JAR in Abigail Spears iz ZDA.

Med favoriziranimi igralkami je bila v tretjem kolu uspešna Srbkinja Jelena Janković, v moški konkurenci pa njen rojak Novak Djoković, pa Španec Rafael Nadal, poslovil pa se je deseti nosilec Španec Fernando Verdasco, ki ga je brez večjih težav izločil Čeh Tomaš Berdych.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.