Kiel: Kavtičnik in Karabatić odhajata

Foto: Žurnal24 kavticnik_main
O tej temi smo že poročali tudi na zurnalu24.si, zdaj pa so novico potrdili tudi v Kielu, evropskem podprvaku: Vid Kavtičnik in Nikola Karabatić odhajata v francoski Montpellier.
Oglej si celoten članek
 

Preberite še ...

Kavtičnik: Montpellier? Brez komentarja

Rokometna zvezdnika, Francoz Nikola Karabatić, z galskimi petelini olimpijski in svetovni prvak, in slovenski reprezentant Vid Kavtičnik po koncu sezone zapuščata vrste nemškega prvaka Kiela. Za okoli 1,5 milijona evrov je njuni pogodbi namreč odkupil francoski Montpellier, so danes potrdili pri nemškem klubu. "Poskušali smo storiti vse, da bi ju zadržali v klubu, a ni šlo," je danes, dva dni po porazu v finalu Lige prvakov proti Ciudad Realu, priznal trener Kiela Alfred Gislason.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.