Kesler pokopal Kralje

Foto: Žurnal24 Kopitar je v dvoboju s Byronom Ritchiem izgubil čelado.
V hokejski ligi NHL so Los Angeles Kingsi po podaljšku klonili proti Vancouver Canucksom. Anže Kopitar je bil med podajalci pri edinem zadetku Kraljev.
Oglej si celoten članek
 

Liga NHL

Buffalo : NY Rangers 2:3 **
Calgary : St. Louis 7:3
Los Angeles : Vancouver 1:2 *
* po podaljšku
** po kazenskih strelih

Kralji so v Staples Centru doživeli nov poraz. Torat je po podaljških s 2:1 slavil Vancouver . Gostitelji so sicer povedli na sredi zadnje tretjini po zadetku Patricka O' Sullivana. Med asistenti za zadetek je bil tudi Anže Kopitar , ki je tako vpisal že svojo 70. točko sezone. Za izenačenje je nato slabe tri minute pred koncem poskrbel Ryan Kesler . Kesler je zadel tudi v podaljšku in tako pokopal vse upe Kraljev za zmago. "Vedeli smo, da igramo dobro in, da pošiljamo veliko ploščkov proti vragom Kingsov,“ je po koncu povedal junak tekme Kesler, ob tem pa še pohvalil vratarja gostiteljev: "Cloutier je igral zelo dobri, mi pa smo si rekli, da moramo le spravljati ploščke proti vratom in nekaj jih bo končalo v mreži.“ Razmerje strelov proti vratom je bilo kar 40:18 v korist Canucksov, vendar je v vratih Kraljev blestel Dan Cloutier s 38 obrambami.

Gomez je z nekaj sreče premagal vratarja Millerja. © Action Images

 
Na derbiju večera so New York Rangersi po streljanju kazenskih strelov premagali Buffalo Saberse . Rangersi so v zadnjem času v dobri formi in sedaj naskakujejo vodilna mesta v vzhodni konferenci. "Kot ekipa se izredno dobro ujamemo in iščemo načine za doseganje točk,“ je svojo ekipo pohvalil trener New Yorka Tom Renney . Odločili kazenski strel je zadel Scott Gomez , ki je priznal, da je ob strelu imel srečo: "Imel sem srečo. Ryan (Miller) je tako dober vratar, da potrebuješ srečo. Ponavadi zadenem le vratnico.“
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.