Kek: "Bili smo bližje zmagi"

Foto: Nik Rovan Matjaž Kek Milan MIklavič
Čeprav točki slovenskih nogometašev na gostovanju v Srbiji nikakor ne moremo prilepiti oznake neuspeh, selektor Matjaž Kek ni povsem zadovoljen, vendar: "Srce in glava sta bila na pravem mestu."
Oglej si celoten članek

Sprehod za zgodovino

Kako ste videli tekmo s Srbijo?
Do konca smo imeli točke v rokah, odigrali smo dobro tekmo. V zadnjih dneh smo bili pod strahovitim pritiskom. Fantje so se odzvali, kot sem navajen, čestitam jim za hrabrost in samozavest. Srce in glava sta bila na pravem mestu. Ni lahko igrati na Marakani, ostaja pa grenak priokus. Prigarali smo si točko, bili pa smo bližje zmagi.

Verjetno je zdaj cilj šest točk na dveh oktobrskih tekmah proti Ferskim otokom in Estoniji?
Izgubljene točke proti Severnim Ircem moramo nekje nadoknaditi. Na Stožicah proti Fercem moramo opraviti svoje delo in potem zmagati v Estoniji, kjer pa bo zelo težko. Tam nihče ne bo zmagal zlahka.

Kako težko vem je bilo v zadnjih dneh po porazu proti Severni Irski?
Ta poraz me še vedno peče. Najtežje je bilo, ker nekateri po treh letih čez noč ne verjamejo več vate. Ena tekma ne more porušiti vsega, kar si gradil tri leta. To težko razumem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.