Kehl do konca kariere v Dortmundu

Foto: EPA
Foto: EPA
Sebastian Kehl bo še eno leto igral za Borussio Dortmund, nato pa se namerava upokojiti.
Oglej si celoten članek

Nemški nogometaš Sebastian Kehl, kapetan prvoligaša Borussie Dortmunda, je podpisal novo, enoletno pogodbo, ob tem pa sporočil, da se bo junija 2015, ob izteku pogodbe, poslovil od nogometnih zelenic. Kehl za dortmundsko moštvo nastopa od leta 2002.

"Borussia Dortmund je bila moj dom veliko let, zato sem se odločil, da še malo ostanem. Odločitev o koncu kariere leta 2015 je rasla v meni. Upam, da bom doživel še nekaj nepozabnih trenutkov in uspehov," je povedal Kehl, ki je v bundesligi zbral 289 nastopov, z Borussio pa je osvojil naslov prvaka leta 2002, 2011 in 2012.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.