'Kdor spremlja košarko, bo znal preceniti'

Foto: Žurnal24
Saša Vujačić je povzročil nemir javnosti s trditvami, da za njegovo zdravljenje ni bilo ustrezno poskrbljeno. "Mi imamo svoj projekt, on svojega," pravi direktor reprezentanc Matej Avanzo.
Oglej si celoten članek

Po dokaj šokantni izjavi za javnost, ki jo je Saša Vujačić, potem ko ga je Jure Zdovc v ponedeljek izločil iz slovenske košarkarske reprezentance oziroma iz kandidatov za nastop na EP na Poljskem, objavil na svoji spletni strani, smo seveda pričakovali odziv Košarkarske zveze Slovenije. Zavrteli smo številko vodje reprezentanc Mateja Avanza, ki nam je dejal: "Njegovih izjav ne komentiramo, ne želimo, da se to spremeni v nek medijski namizni tenis. Mi imamo svoj projekt, on svojega. Želimo mu vse najboljše in mu puščamo odprta vrata. Kdor spremlja košarko, bo znal preceniti, kaj kakšna izjava pomeni."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.