Kdo najmočnejši v deželi je tej?

Foto: Žurnal24 Kdo si bo nadel prvi šampionski pas WFC? (slika je simbolična)
Ljubljanska dvorana Tivoli bo v soboto ob 20. uri gostila doslej največji borilni spektakel WFC. Na turnirju bo potekal tudi prvi slovenski turnir osmerice za naslov prvaka WFC.
Oglej si celoten članek

Dejan Madjarević, Matej Bregar, Miran Fabjan, Sandi Borojević, Ivan Budimir in Rožle Jazbinšek so najboljši slovenski borci, ki se bodo skupaj s Srbom Zoranom Bačulovom in Hrvatom Nenadom Sančićem v turnirju na izpadanje prvič v zgodovini pomerili za naslov prvaka WFC. Boji bodo zagotovo neizprosni, saj bo ob koncu le eden prejel naziv in pas šampiona WFC.

Do sobotnega turnirja vam bomo predstavili vse slovenske borce. Začeli bomo z Dejanom Madjarevićem in Matejem Bregarjem. Matej trenira tajski boks v Novem mestu pri klubu Kick Thai Boxing Club Scorpion. Tudi Dejan je tajski boksar. V svoji športni karieri pa ima za seboj že 46 dvobojev. Več o prvih dveh borcih in o tem, kakšne želje sta imela pred dvobojem, pa si poglejte v spodnjih videih.

WFC 8, turnir osmerice:

Matej Bregar - Dejan Madjarević
Sandi Borojevič - Miran Fabjan
Ivan Budimir - Zoran Bačulov
Rožle Jazbinšek - Nenad Sančić

Matej Bregar:



Dejan Madjarević:

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.