Kaznovan, ker si je drznil izraziti željo po menjavi ekipe

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Vodstvo košarkarske lige NBA je članu Los Angeles Clippers izreklo globo v višini 75.000 dolarjev.
Oglej si celoten članek

Vodstvo najelitnejšega severnoameriškega košarkarskega prvenstva je s plačilom globe v višini 75.000 dolarjev (70.000 evrov) kaznovalo krilnega centra Los Angeles Clippers P.J. Tuckerja, ker je v začetku tega meseca javno izjavil, da želi zamenjati ekipo v ligi NBA, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Osemintridesetletni Američan je več novinarjem razkril željo, da bi rad videl, da bi ga poslali v drug klub pred iztekom menjalnega roka lige NBA pred tednom.

Kazen je bila največja denarna kazen, ki jo je liga naložila igralcu v tej sezoni, in največja, odkar so soigralca iz Clippersov Jamesa Hardna zaradi podobnih pripomb avgusta lani kaznovali z globo 100.000 dolarjev (93.000 evrov).

Tucker je bil del novembrske menjave treh ekip, ko so Hardna in Tuckerja poslali iz Philadelphie h Clippers.

Tucker, ki je Milwaukee Bucks pomagal zmagati v finalu lige NBA leta 2021, ni igral za Clippers od 27. novembra in je v tej sezoni za kalifornijsko zasedbo ter ekipo Philadelphia 76ers skupaj v 15 tekmovanjih v povprečju dosegal le 1,3 točke in 2,9 skoka.

Pred tradicionalnim spomladanskim premorom za nedeljsko ekshibicijsko tekmo zvezd lige NBA v Indianapolisu, ta bo v ponedeljek zgodaj zjutraj po srednjeevropskem času, so Clippers s povprečjem 36-17 v zmagah in porazih tretji v zahodni konferenci.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.