Kazni za Olimpijo, Celje in Muro

Foto: Saša Despot NZS
Trije klubi elitne Prve Lige TS bodo morali seči v žep.
Oglej si celoten članek

Disciplinski sodnik Nogometne zveze Slovenije (NZS) Boštjan Jeglič je po 9. krogu Prve lige Telekom Slovenije izrekel kazni, najvišjo denarno je dobila ekipa Celja, ki mora plačati 750 evrov. Sledita Mura s 600 in Olimpija s 500 evri kazni.

Olimpija Toliko denarja je v Ljubljani pustil Mandarić

Nogometaši Olimpije in Celja so 15. septembra v Ljubljani odigrali neodločeno 2:2 (1:0). Oba tekmeca sta kazen dobila zaradi nešportnega in neprimernega vedenja navijačev in žaljivega skandiranja navijačem nasprotne ekipe.

Olimpija je bila za to že kaznovana, Celjska vrsta pa je dobila višjo kazen zardi žaljivega vzklikanja sodniku in aktiviranja pirotehničnega sredstva, katerega glavni učinek je močan pok. Igralec Celja Tadej Vidmajer je zaradi drugega rumenega opomina, ki ga je prejel zaradi brezobzirne igre, dobil tekmo prepovedi nastopanja.

SNL Olimpija z remijem na vrh, Domžale do prve zmage

Ekipa Mure, ki je z 1:0 (0:0) premagala CherryBox24 Tabor Sežano, je kazen dobila, ker so njeni navijači metali bakle na igralno površino in povzročili prekinitev tekme. Olajševalna okoliščina je bila pisna izjava kluba o tem dogodku.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.