Kazen vodstva Evrolige za znanega slovenskega sodnika

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Slovenski sodnik v tej sezoni ne bo sodil tekem v Evroligi.
Oglej si celoten članek

Slovenskega sodnika Mateja Boltauzerja so decembra lani na letališču v Beogradu ujeli pri kraji dragega parfuma, njegovo dejanje so zabeležile varnostne kamere v trgovini. Svoje dejanje je Boltauzer policiji priznal, nato pa je bil izpuščen. Aprila, ko je na plan prišel video kraje, je vodstvo evrolige sprožilo preiskavo, Boltauzer pa v sezoni 2024/25 ni uvrščen med sodnike tega tekmovanja.

Po poročanju eurohoops.net bi se lahko slovenski delilec pravice na košarkarske parkete vrnil v naslednji sezoni, a le v primeru, da bo sodniški oddelek evrolige ocenil, da je bila kazen zadostna.

Boltauzer je sicer sodil med elitnejše evropske sodnike, v preteklosti je sodil v številnih mednarodnih tekmovanjih in tudi na evroligaških zaključnih turnirjih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:02 26. Oktober 2024.

    Ce lahko perjati vsaki dan, uro, minuto, zakaj nebi se on, nje de-de!?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.