Kavčič obstal pred četrtfinalom

Foto: Žurnal24 Kavčič pravi, da je na lestvici ATP sposoben priti še višje. (Foto: Nik Rovan)
Najboljši slovenski teniški igralec Blaž Kavčič je končal nastope na turnirju ATP v Casablanci. V drugem kolu turnirja v Maroku je po dobrih dveh urah in pol izgubil proti Italijanu Fabiu Fogniniju s 6:1, 5:7 in 5:7.
Oglej si celoten članek

Najboljši slovenski tenisač Blaž Kavčič je v drugem nizu Casablance vodil že s 5:2, a nato Italijanu Fabiu Fogniniju najprej dopustil izenačenje na 5:5 in zatem še dve igri za zmago v nizu. V tretjem nizu je napravil brejk za 3:2, nato povedel s 4:2, a spet ni znal zadržati zajetne prednosti. Fognini je izenačil pri 5:5, nato spet dobil zaporedni igri in se veselil uvrstitve v četrtfinale, kjer se bo pomeril s prvim nosilcem, Špancem Albertom Montanesom. Ta je v drugem kolu izločil Italijana Filippa Volandrija s 6:1 in 6:4.

ATP, Casablanca, ATP, 2. kolo:

Fabio Fognini (Ita/7) : Blaž Kavčič (Slo) 1:6, 7:5, 7:5

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.