Katja dihala za vrat Bjoergnovi

Foto: Žurnal24 (Foto: Anže Petkovšek)
Smučarska tekačica Katja Višnar se je v sklopu priprav na novo sezono udeležila dveh tekem na rolkah na Norveškem ter se zavihtela celo na zmagovalni oder.
Oglej si celoten članek

V norveškem Sandnesu je potekal že peti smučarski festival Blink. Smučarska tekačica Katja Višnar, ki skupaj s svojim partnerjem Olom Vignom Hattestadom del priprav izvaja na severu Evrope, se je v sprintu zavihtela na tretje mesto. Zmagala je domačinka, sicer zvezdnica smučarskega teka Marit Bjoergen.

Na desetkilometrski preizkušnji, kjer sicer v primerjavi s sprinterskimi tekmami dosega slabše rezultate, pa je šestindvajsetletna članica TSK Bled zasedla deseto mesto. Poleg visoke uvrstitve je spodbuden tudi časovni zaostanek za zmagovalko: vnovič je namreč slavila Bjoergnova, ki je Višnarjevo prehitela le za 17,3 sekunde.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.