Katarina začela zmagoslavno

Foto: Žurnal24 Katarina Srebotnik se v paru s Kveto Peschke odlično znajde. (Foto: Anže Petkovš
Velenjčanka Katarina Srebotnik je zmagala v prvem kolu mešanih dvojic na uvodnem teniškem grand slamu sezone v Melbournu.
Oglej si celoten članek

Na odprtem prvenstvu Avstralije v Melbournu sta Katarina Srebotnik in Kanadčan Daniel Nestor druga nosilca, ugnala pa sta Italijanko Roberto Vinci in Španca Marca Lopeza s 6:2 in 6:2.

Srebotnikova in Nestor sta prevladovala v vseh elementih igre in sta osvojila 38 točk, tekmeca pa 27. V drugem krogu se bosta pomerila z zmagovalcema dvoboja med Špancema Anabel Medino Garrigues in Nicolasom Almagrom ter Belorusinjo Olgo Govorcovo in Poljakom Marcinom Matkowskim.

Melbourne, OP Avstralije, mešane dvojice, prvo kolo:

Katarina Srebotnik/Daniel Nestor (Slo/Kan/2) :  Roberta Vinci/Marc Lopez (Ita/Špa) 6:2, 6:2

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.