Kata v finalu Charlestona

Foto: Žurnal24 srebotnik_sugijama_afp
Katarina Srebotnik se je v paru z Japonko Ai Sugijamo uvrstila v finale turnirja v Charlestonu. Med posameznicami se bosta v finalu pomerili Serena Williams in Vera Zvonareva.
Oglej si celoten članek
 

Charleston (WTA), dvojice, polfinale

K. Srebontik/A. Sugijama (SLO/JAP, 2) : V. Azarenko/J. Vesnina (BLR,/RUS, 8) 6:1, 6:1

Velenjčanka Katarina Srebotnik je na teniškem turnirju v ameriškem Charlestonu (840 tisoč evrov nagradnega sklada) skupaj z Japonko Ai Sugijama v polfinalu dvojic premagala Belorusinjo Viktorijo Azarenko in Rusinjo Jeleno Vesnino s 6:1 in 6:1. V drugem polfinalu sta Romunka Edina Gallovits in Belorusinja Olga Govorcova premagali Zimbabvijko Claro Black in Američanko Liezal Huber s 6:4, 4:6 in 10:7.

 

Charleston (WTA), polfinale

S. Williams (ZDA, 5) : A. Cornet (FRA) 7:5, 6:3
V. Zvonareva (RUS, 9)
: J. Dementjeva (RUS, 4) 6:3, 6:7, 6:3

V finalu med posameznicami se bosta pomerili peta nosilka Serena Williams in deveto postavljena Vera Zvonareva. Američanka je v polfinalnem dvoboju premagala francosko najstnico Alize Cornet. Williamsova je dvoboj slabo začela, saj je Francozinja v prvem nizu povedla že s 4:1. "Nedvomno moram v finalu prej začeti dobro igrati," je po dvoboju povedala Williamsova. Zvonareva se je v finale uvrstila z zmago nad rojakinjo Jeleno Dementjevo.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.