Kar na avtocesti sta se spopadli navijaški skupini, en navijač je umrl

Foto: X
Foto: X
Po podatkih brazilskih medijev je v spopadih dveh nogometnih navijaških skupin na avtocesti v bližini Sao Paula umrl en navijač, še 20 je ranjenih.
Oglej si celoten članek

Po pisanju O Globa sta se na avtocesti v bližini Sao Paula spopadli navijaški skupini Cruzeira in Palmeirasa, pri čemer so zažgali enega od avtobusov. Eden od navijačev je zaradi hudih opeklin po 70 odstotkih telesa umrl, je po poročanju omenjenega časnika pisalo v poročilu tamkajšnje policije.

Po navedbah policije so se navijači Cruzeira vračali iz Curitibe, kjer je moštvo iz Belo Horizonteja v državnem prvenstvu izgubilo proti Athleticu Paranaenseju (0:3), navijači Palmeirasa pa so se proti Fortalezi razšli brez zmagovalca (2:2).

Obe skupini navijačev sta se na avtocesti srečali v bližini Mairipore, pristaši Cruzeira pa so prestregli enega od avtobusov Palmeirasa ter ga zažgali in razbili stekla na ostalih avtobusih. V izgredih je bilo skupaj poškodovanih 20 navijačev, več drugih so odpeljali na policijsko postajo, še piše dpa.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.