Kandidati za atleta leta

Foto: EPA usain bolt štafeta sp daegu Foto: EPA yohan blake london Foto: EPA diamantna liga london abubaker Kaki david rudisha Foto: EPA sally pearson Foto: EPA Valerie Adams Foto: EPA Vivian Cheruiyot
Mednarodna atletska zveza (IAAF) je objavila skrajšan seznam kandidatov, ki se bodo potegovali za najboljšega atleta v letu 2011. V ožjem izboru sta Jamajčana Usain Bolt in Yohan Blake ter Kenijec David Rudisha, pri atletinjah pa Novozelandka Valerie Adams, Kenijka Vivian Cheruiyot in Avstralka Sally Pearson.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.