Kamere posnele storilce

Foto: Žurnal24 To sta glavna osumljenca za napad, Raffael Sandor in Sztojk Ivan.
Po zaslugi sodobne tehnike so v javnost prišli posnetki trenutkov pred šokantnim napadom na rokometaša Veszprema Mariana Cozmo in njegova soigralca Pešića in Šešuma.
Oglej si celoten članek

Barbarski umor rokometaša Veszprema Mariana Cozme še vedno odmeva, seveda pa tudi poškodbe hrvaškega vratarja Ivana Pešića in srbskega zunanjega igralca Žarka Šešuma. "Ivan ima povišano temperaturo, kar je običajno po takšni operaciji. Na oddelku intenzivne nege bo ostal še tri dni, nato pa še deset dni na opazovanju," je povedal doktor Arpad Toth iz veszpremske bolnišnice.

"Počutim se neumno zaradi izgube odličnega prijatelja v nekem bedastem pretepu," je dejal srbski reprezentant Žarko Šešum, ki je bil uspešno operiran, zdravniki pa napovedujejo še en kozmetični poseg. V dveh do treh mesecih naj bi se vrnil na igrišče. Sicer pa so kamere v zloglasni diskoteki Patriot posnele dogajanje in tudi rokometaše (Marian Cozma je v progasti majici) ter napadalce, od katerih je policija dva že ujela.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.