Kamenica ni več trener Celja!

Foto: Žurnal24 kamenica_kas_sad
Upravni odbor Celja Pivovarne Laško je zaradi slabih dosežkov v Ligi prvakov na izvršni seji odstavil trenerja Kasima Kamenico.
Oglej si celoten članek

V Celju je počilo. Po porazu v Islandiji, ki je resno ogrozil možnosti Celjanov za napredovanje v drugi del tekmovanja, je upravni odbor v torek na izredni seji odstavil trenerja Kasima Kamenico. Na trenersko klop bo do konca letošnjega leta sedel "dežurni gasilec" Slavko Ivezič, ime novega trenerja pa bo tako znano šele po novem letu. Upravni odbor je za novega direktorja kluba imenoval Mira Zorka, ki bo na tem mestu zamenjal dosedanjega vršilca dolžnosti Andreja Šušteriča. Slavko Ivezič, ki je do torkove seje upravnega odbora opravljal funkcijo športnega direktorja kluba, je enkrat že sedel na klopi celjskega kluba, in sicer v sezoni 2001/02, ko je zamenjal Hrvata Josipa Šojata. Odbor je odločitev že predstavil igralcem kluba, Ivezič pa bo igralce vodil že na večernem treningu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.