Kako je videti dan rdečih vragov

Foto: Žurnal24 Tošić se po prestopu iz (nekdanjega) stadiona JLA ni uveljavil na Old Traffordu.
Srbski nogometaš Zoran Tošić je spregovoril o vsakdanjiku v svojem klubu Manchester Unitedu, treningih, pripravah, karanteni in ostalih stvareh, ki niso pod lupo javnosti.
Oglej si celoten članek
Manchester United je prav gotovo eden največjih klubov na svetu. S pomočjo srbskega nogometaša Zorana Tošića bomo skušali pokukati v njegovo drobovje. "Delovni dan za nogometaše Manchestra se začne ob 10. uri, ko je na sporedu jutranji trening. Igralci običajno prihajajo prej, da se pripravijo. Treningi so kratki, a intenzivni," je povedal mladi Srb, ki tako kot ostali po treningu še ostaja na zelenici in vadi samostojno. "Ta del treninga je prepuščen okusu nogometašev, delamo, kar želimo. Sam se največ posvečam izvajanju prostih strelov."
 
 

Klubski pravilnik predvideva popoldne obvezen odmor. Če ni tekme, se igralci po tem počitku lahko znova posvetijo prostočasnim dejavnostim.

Zoran Tošić

 
Če ni tekme, se tako dan za rdeče vrage konča, saj se rdeči vragi okrog dveh že odpravijo domov: "Kosimo izključno zunaj kluba. Klubski pravilnik predvideva popoldne obvezen odmor. Če ni tekme, se igralci po tem počitku lahko znova posvetijo prostočasnim dejavnostim," je povedal Tošić, ki je nato opisal urnik tudi za dneve, ko je tekma: "Tedaj je obvezna karantena. Zberemo se okrog 19. ure, imamo skupno večerjo in gremo spat." Na dan tekme vse poteka natančno po urniku. Po zajtrku in kosilu imajo rdeči vragi sestanek, oplemeniten s posnetki nasprotnikov: "Če imamo tekmo zvečer, je po zajtrku na vrsti lahkotno raztezanje, če pa popoldan, potem dopoldanskega treninga nimamo," je še povedal Tošić in dodal, da je največja razlika v primerjavi s treningi v Srbiji večja intenzivnost ter poudarek na hitrosti.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.