Kaká zanikal prestop v PSG

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Italijanski mediji so se razpisali, da naj bi bil Brazilec Kaká zelo blizu prestopa v francoski PSG, kar pa je glavni igralec zgodbe odločno zanikal.
Oglej si celoten članek

Brazilski nogometni reprezentant Kaká je zanikal pisanje italijanskih medijev, ki so poročali, da je sklenil dogovor s pariško ekipo PSG in da morajo prestop potrditi le še predstavniki njegovega kluba Reala iz Madrida.

"Ni res, da bi sklenil kakršen koli dogovor z drugim klubom. Osredotočen sem na Real Madrid oziroma na njegove in svoje osebne cilje," je prek Twitterja sporočil Brazilec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.