Kaka podaljšal zvestobo

Foto: Žurnal24 Kaká včasih ušpiči tudi kakšno v slogu razbijanja šip zaradi igranja pred blokom
Brazilec Ricardo Izecson dos Santos Leite, bolj znan kot Kaka, je po poročanju italijanskega športnega dnevnika La Gazetta dello Sport podaljšal pogodbo s svojimi delodajalci. V Milanu bo do leta 2012.
Oglej si celoten članek

Delodajalci iz Milana bodo Kakaju za zapriseženo zvestobo do leta 2012 vsako sezono plačali devet milijonov evrov. Petindvajsetletni Kaka je v ekipo Milana prestopil leta 2003 iz Sao Paula, kjer je svoje znanje kazal med leti 1999 in 2003. V rdeče-črnem dresu je doslej zaigral na 140 tekmah in dosegel 46 zadetkov. V milanskem klubu se mu je pridružil tudi tri leta mlajši brat Digao, ki že stopa po poti uspešnejšega starejšega brata.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.