Kaj takšnega se Manchester Unitedu še v zgodovini ni zgodilo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Patrick van Aanholt se je z zmagovitim zadetkom proti Manchester Unitedu zapisal v zgodovino Premierlige.
Oglej si celoten članek

Nogometaši Crystal Palacea so v soboto popoldne na Old Traffordu premagali Manchester United po zmagovitem zadetku v 93. minuti. Strelec zadetka je bil nizozemski levi bočni branilec Patrick van Aanholt, ki pa se verjetno ni niti zavedal, da se je zapisal v zgodovino Premierlige.

Foto: Profimedia Patrick van Aanholt

To je bil namreč šele prvi gol v zgodovini Premierlige, ki ga je United prejel na svojem igrišču v sodnikovem podaljšku tekme. Pravzaprav so bili prav Rdeči vragi dolgo časa znani po tem, da so znali stvari sebi v prid odločiti v sodnikovem podaljšku. Tako so na svojem igrišču dosegli kar 11 zadetkov v samih izdihljajih tekem.

United je sicer do van Aanholtovega zadetka že prejel en zadetek v sodniškem podaljšku, a je davnega leta 2007 Thierry Henry dosegel gol za Arsenal na Emiratesu.

Palace je na sobotnem gostovanju sicer tudi prvi povedel, ko je v 32. minuti zadel Jordan Ayew, ko pa je že kazalo, da se bo kljub zgrešeni enajstmetrovki Marcusa Rashforda United po zadetku novinca Daniela Jamesa v 89. minuti uspel rešiti pred porazom, je na sceno stopil van Aanholt.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.