Luka Dončić je človek mnogih talentov, tu je dokaz

Foto: Print Screen
Foto: Print Screen
Luka Dončić si je vzel čas za obisk slovenske kmetije.
Oglej si celoten članek

Najboljši slovenski košarkar Luka Dončić (25) je v domovini, kjer je pred dnevi zaigral na poslovilni tekmi Gorana Dragića, obiskal eno imed slovenskih kmetij.

Tam ga je spremljala ekipa lige NBA, nastal pa je simpatičen prispevek, v katerem je 25-letni košarkarski šampion še enkrat potrdil svojo namero, da bi se po koncu športne kariere rad ukvarjal s kmetovanjem.

Dončić je željo po nakupu kmetije na sončni strani Alp izrazil že pred nekaj meseci v interjuju za Esquire.

"Ko se bom upokojil, bom kupil kmetijo," je napovedal eden najprepoznavnejših športnikov na svetu, ki od prestopa v ligo NBA prebiva v teksaškem Dallasu.

V naši soseščini Potrjeno! Del velikega spektakla bo tudi Luka Dončić!

Slovenec je imel ob obisku kmetije priložnost sesti za volan traktorja, se povzpel na bale sena in poziral ob konju, pomagal na pašo odgnati čredo krav ter se pobliže spoznal še s postopki pridelovanja sira. Vse to je v objektiv ujela kamera, liga NBA pa je posnetke delila na svojih uradnih spletnih kanalih.

Foto: Print Screen

"Čudovito je. Lahko si prideluješ hrano in uživaš v pokrajini. Zelo je lepo in mirno," je na vprašanje, zakaj želi imeti v prihodnosti svojo kmetijo, odvrnil slovenski as.

Odmevno Dončić na radarju Lakersov, postal bi obraz franšize po LeBronu Jamesu

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 23:24 28. Avgust 2024.

    Ah no, ne vem če pri njegovih letih ravno razmišljaš, da boš kmet, ko se boš upokojil.

  • 12:46 28. Avgust 2024.

    Večina najbolj bogatih ljudi na svetu kupuje velike kmetijske površine...To je najboljša dolgoročna investicija..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.