Kahn tihotapil iz Dubaja

Foto: Žurnal24 Je v karieri zaslužil premalo, da je poskušal tihotapiti iz Dubaja? (Foto: Reute
Nekdanji vratar Bayerna Oliver Kahn si bo za vselej zapomnil nakupovanje v Dubaju. Zaradi domnevnega tihotapstva in utaje davkov ga je sodišče v Landshutu kaznovalo s 125 tisoč evri kazni.
Oglej si celoten članek

Oliver Kahn je med obiskom Dubaja nakupil oblačila in manšetne gumbe v vrednosti skoraj 7000 evrov, a tega ob prihodu na münchensko letališče ni prijavil carini, ampak je odkorakal kar proti izhodu. Bil pa je med naključnimi potniki, ki jih carina kljub temu pregleda. Na carini so ugotovili, da bi moral po pravilih plačati še okrog 2000 evrov državi in zaradi tega se je znašel pred sodiščem, ki ga je ostro kaznovalo. Tožilstvo je zahtevalo celo 350 tisoč evrov kazni, a je sodišče kazen precej omililo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.