Jugo namesto Sekuliča

Foto: Žurnal24 Košarkarji Gepolina Slovana (na sliki) se bodo že v torek pomerili s košarkarji
Uprava Geoplin Slovana je zaradi slabih rezultatov zamenjala trenerja prvega moštva. Namesto Aleksandra Sekuliča bo "plinarje" odslej vodil hrvaški strokovnjak Rudolf Jugo.
Oglej si celoten članek

Rudolf Jugo je pogodbo podpisal do konca sezone. Petdesetletni hrvaški trener, ki se bo igralcem predstavil na nocojšnjem treningu, je svoj čas igral za prvoligaša z Reke, bil tam med letoma 1997 in 2000 tudi trener, s trenerskim poklicem pa se je ukvarjal še v Zadru in nazadnje v Prištini. Njegov največji uspeh je naslov hrvaškega državnega prvaka, ki ga je pred dvema letoma osvojil z ekipo Zadra.

Geoplin Slovan je v ligi NLB na zadnjem mestu z izkupičkom 4-15, v ligi UPC Telemach pa ob enajstih zmagah in petih porazih zaseda peto mesto.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.