Še drugi zvezdnik Reala bo odsoten dlje časa

Foto: Epa Jude Bellingham.
Foto: Epa Jude Bellingham.
Poškodbe so načele tabor aktualnih španskih in evropskih prvakov.
Oglej si celoten članek

Angleški nogometni reprezentant in zvezdnik madridskega Reala Jude Bellingham bo po poročanju španskih medijev zaradi poškodbe mečne mišice z igrišč odsoten približno mesec dni. 

Bellingham, ki se je poškodoval na petkovem treningu, bo predvidoma izpustil tekme španskega prvenstva proti Valladolidu, Las Palmasu in Betisu ter septembrski tekmi Lige narodov proti Irski in Finski.

"Po današnjih testih, ki jih je opravila zdravniška ekipa Reala Madrida, ima igralec poškodbo mečne mišice na desni nogi," so sporočili iz kluba.

xxx

Angleški vezist je bil eden ključnih mož, da je kraljevi klub minulo sezono osvojil tako Ligo prvakov kot La Ligo. Pretekli teden je poškodbo staknil tudi vezist Reala Eduardo Camavinga.

Enaindvajsetletnik se bo skušal vrniti na prvo tekmo Reala v Ligi prvakov v tej sezoni, ki bo med 17. in 19. septembrom.

dezurni@styria-media.si 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.