''José, José, José,'' odmevalo v Londonu

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Navijači Chelseaja so na premierligaški tekmi s Sunderlandom skandirali ime Joséja Mourinha in tri nogometaše angleškega prvaka označili za ''podgane''.
Oglej si celoten članek

Chelsea  je na obračunu 17. kroga Premier League zabeležil težko pričakovano zmago (3:1)  in se na prvi tekmi po odhodu Joséja Mourinha nekoliko odlepil z dna prvenstvne lestvice.

Modri so zadeli po petih minutah igre, ko je bil natančen Branislav Ivanović. V 13. minuti je na 2:0 povišal Pedro Rodriguez, končni rezultat pa je v uvodnem delu drugega polčasa postavil Oscar.

A navijače dobra predstava Chelseaja ni pretirano zanimala, saj je bil Stamford Bridge v znamenju Mourinha.

Podporniki londonskega velikana so s transparenti in huronskimi vzkliki izrekli podporo odstavljenemu strategu. Diego Costa in Cesc Fábregas sta bila ob prihodu na zelenico deležna glasnih žvižgov.

V presenetljivem razpletu dogodkov so se navijači obrnili proti svojim nogometašem in stopili na stran nekdanjega trenerja.

''S tabo, José'', ''Abramovič, ni nam mar, koga pripeljaš, José je najboljši'', ''Tri podgane: Hazard, Cesc in Costa'', ''Razočarali ste Joséja, razočarali ste nas'' je le nekaj zapisov, ki so danes krasili tribune londonskega stadiona.

Diego Costa, ki ga je v 76. minuti zamenjal Loic Remy, je takoj po izstopu iz igre jezno zapustil prizorišče. Po poročanju BBC 5 je od menjave pa do njegovega odhoda s Stamford Bridgea minilo približno 10 minut.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.