Jokić izzval evforijo v domovini

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Najkoristnejši košarkar pretekle NBA sezone se po treh letih vrača v srbsko reprezentanco.
Oglej si celoten članek

Košarkar Denver Nuggets Nikola Jokić bo igral za reprezentanco Srbije na evropskem prvenstvu, je sporočila Košarkarska zveza Srbije.

Jokić, ki je bil izbran za najkoristnejšega igralca rednega dela sezone severnoameriške lige NBA lani in letos, bo srbski dres oblekel prvič po treh letih, poroča tiskovna agencija Tanjug.

Jokić je zadnjič za Srbijo nastopil na SP na Kitajskem leta 2019, ko je bila ekipa peta. Dvakratni MVP lige NBA je v tistem tekmovalnem ciklusu beležil 11,5 točke, 7,5 skoka in 4,8 podaje na srečanje.

Leta 2016 je na olimpijskih igra v Riu de Janeiru s Srbijo osvojil srebrno medaljo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.