John Terry v nov klub, v novo državo

Foto: EPA
Foto: EPA
John Terry se še ni naveličal igranja nogometa. Svojo kariero bo nadaljeval v Rusiji, pri moskovskem Spartaku.
Oglej si celoten članek

Angleški nogometaš John Terry ima nov klub. Precej nepričakovano se bo legendarni kapetan Chelseaja prvič v svoji karieri odpravil igrati v tujino.

Angleški mediji poročajo, da je Terry že opravil zdravniški pregled pri moskovskem Spartaku, s katerim naj bi podpisal enoletno pogodbo.

Terry se bo v Moskvo preselil kot prosti igralec, saj mu je potekla pogodba z Aston Villo, za katero je nastopal prejšnjo sezono v Championshipu.

Veteran Terry po enem letu zapustil Aston Villo

Terry je sicer nedavno izjavil, da ima še "nedokončan posel v Villi" ter s tem dal naslutiti, da bo ostal v Birminghamu, toda klicu ruskega velikana se očitno ni mogel upreti.

Nov klub nekdanjega kapetana izbrane vrste "Treh levov" je trenutno na drugem mestu v ruskem prvenstvu, za Zenitom.

Če Terry tudi uradno podpiše za Spartak in ga klub registrira za nastope v Evropske ligi, se bo Terry lahko pomeril z Glasgow Rangersi, katere vodi še ena legenda otoškega nogometa ter Terryjev nekdanji soigralec iz reprezentance, Steven Gerrard.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.