Jerman ostal brez treninga

Foto: Žurnal24 AndrejJermanGettyMain
Močno sneženje je razlog, da so prireditelji drugega letošnjega smuka za svetovni pokal v alpskem smučanju v ameriškem Beaver Creeku odpovedali drugi trening za petkovo tekmo.
Oglej si celoten članek

Močno sneženje je razlog za odpoved drugega smukaškega treninga pred drugim letošnjim smukom za svetovni pokal v alpskem smučanju. V noči s srede na četrtek je v ameriškem Beaver Creeku padlo 20 centimetrov novega snega, tako da delavci niso imeli dovolj časa za pripravo proge, ki bi dovoljevala varno smučanje. Vremenska napoved za naslednje dni je ugodnejša, tako da naj ne bi bilo nevarnosti za četrtkovo tekmo v superkombinaciji in petkov smukaški obračun. Slabša napoved pa je spet za soboto, ko bo na sporedu superveleslalom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.