Jerman deveti na treningu

Foto: Žurnal24 Andrej Jerman 1 - Getty Images - main
Najboljši slovenski smučar Andrej Jerman je na prvem smukaškem treningu pred sobotnim uvodom letošnje sezone svetovnega pokala v smuku dosegel deveti čas.
Oglej si celoten članek

Najboljši slovenski smučar Andrej Jerman je na prvem smukaškem treningu pred sobotnim uvodom letošnje sezone svetovnega pokala v tej disciplini v kanadskem Lake Louisu dosegel deveti čas. Najhitrejši je bil Švicar Didier Cuche pred Marcom Büchlom iz Liechtensteina (+ 0,08) in Avstrijcem Andreasom Buderjem (+ 0,32). Jerman je za najhitrejšim zaostal 79 stotink. Ob najboljšem slovenskem smukaču so na prvem treningu - sredinega so morali zaradi slabega vremena odpovedati - nastopili še trije Slovenci. Rok Perko je dosegel 57. čas (+ 2,79), Aleš Gorza 72. (+ 3,97), Andreja Šporna pa so diskvalificirali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.