Je boljši Eto'o ali Drogba?

Foto: Žurnal24 Drogba je najboljši v Afriki postal že dvakrat. (Foto: EPA)
V naslovu omenjena nogometaša, poleg njiju pa še Ganec Asamoah Gyan so v najožjem izboru za afriškega nogometaša leta.
Oglej si celoten članek

Didier Drogba, Samuel Eto'o in Asamoah Gyan so bili izbrani za finaliste izbora za najboljšega afriškega nogometaša leta. Drogba je že dvakrat osvojil to lovoriko, nazadnje lani, v prejšnji sezoni pa je osvojil z ekipo Chelsea naslov angleškega prvaka in je bil prvi strelec lige z 29 goli na 32 tekmah.

Kamerunec Eto'o je bil najboljši v Afriki v letih 2003, 2004 in 2005. V minuli sezoni je bil z Interjem prvak lige in pokala v Italiji, osvojil pa je tudi Ligo prvakov. Gyan se je izkazal v državnem dresu Gane, ki se je uvrstila v četrtfinale svetovnega prvenstva v Južnoafriški republiki. Zmagovalca bodo 20. decembra odločili glasovi trenerjev in tehničnih direktorjev 53 državnih reprezentanc črne celine.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.