''Jaz tega ne morem, Schumacher pa je''

Foto: EPA
Foto: EPA
Aktualni svetovni prvak Lewis Hamilton je pred začetkom dirkaškega konca tedna v Austinu gostoval v pogovorni oddaji The Ellen Show.
Oglej si celoten članek

Karavana elitnega dirkaškega športa se je preselila onkrat Atlantika, kjer bo v nedeljo na sporedu 18. dirka letošnje sezone.

Lewis Hamilton, ki je v Austinu nameraval bojkotirati medijske obveznosti, je v sredo gostoval v pogovorni oddaji The Ellen Show, kjer je razkril podrobnost iz časov, ko je v Mercedesovem dirkalniku sedel Michael Schumacher.

Dirka formule 1 v povprečju traja približno dve uri in nemalokrat se zgodi, da morajo dirkači med dirkanjem opraviti malo potrebo. ''Lulali naj bi v kombinezon, vendar jaz tega ne morem,'' je razkril trikratni svetovni prvak in dodal, da njegov predhodnik v nemški ekipi, znan tudi kot najuspešnejši dirkač vseh časov, s tem ni imel nobenih težav.

''Jaz nisem še nikoli, drugi dirkači pa so. Včasih je za ekipo vozil Michael Schumacher. Ne vem, če ste slišali zanj, a gre za legendarnega dirkača. Mehaniki so mi povedali, da je lulal vedno, ko je sedel v dirkalnik,'' je razkril dirkač Mercedesa.

Hamilton je med drugim spregovoril o karakteristikah dirkalnika formule 1, proračunu elitnega dirkaškega športa, postankih v boksu, teži dirkačev in zasebnem življenju. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 20:32 20. Oktober 2016.

    Vsi vejo, za Ferrarija vsak ve...

  • 14:26 20. Oktober 2016.

    Janez, v USA je F1 nepoznana disciplina, oni imajo čisto svoje avtomobilske dirke in dirkače... F1 svet je še bolj …

  • 14:00 20. Oktober 2016.

    Tale mulc si pa veliko privošči! Njegov omalovažujoč stavek "Ne vem, če ste slišali za Schumacherja..." je izpadel precej butasto!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.